Yunrun Battery deltok i veldedighetsarrangementet for skjønnhetskonvensjonen

I Tibet er det mange som elsker ham og ser på ham som deres hjertes hellige sted.

Men med økningen i antall mottatte turister har det ført til overveldende forurensning.

31. juli 2021 samlet vi en gjeng oppriktige og herlige mennesker som tidligere år.I tillegg til deres travle liv, har de alltid en ånd av nestekjærlighet i hjertet.

Det er venner, det er sang, det er landskap du elsker, og skjønnheten ved å bygge opp igjen med egne hender.

I prosessen med å plukke opp og male helhjertet, takke hverandre for møtet, og gjøre det fysisk, er det bare en helbredelse for sjelen.

wulie (2)

De 10 vennene til Yourun-teamet gjennomførte to hele dager med hente- og maleaktiviteter, vi tok opp hele 10 kilometer og malte ytterveggene til 12 hus underveis, slik at uansett hvor de passerte, hvitt søppel og spor av skitt var usynlige, og etterlot seg hvite vegger, cyanfliser og smaragdgrønt gress., Og en nydelig stemning underveis.

Dette er en lykkelig reise, "for å polere veien til himmelen", og også for å lyse opp hjertet. Vi vil fortsette å være opptatt av offentlige velferdsaktiviteter og gjøre mer for å beskytte det naturlige miljøet.Vi vil fortsette å praktisere selskapets formål: å gå inn for grønn energi og perfeksjonere menneskeliv.

Vær oppmerksom på oss, vi vil lede deg til å sette pris på de praktfulle elvene og fjellene i Kina og den vakre sjelen. Takk!

wulie (1)
wulie (3)

Innleggstid: 16. november 2021